Få succes med eksport

Her ser I et udsnit af nogle af Danish Food Supplys referencer som vi har hjulpet.

Er I interesseret i at høre flere succeshistorie som vi har været en del af samt at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer?

Kontakt os allerede i dag og hør mere om hvordan I kan vækste jeres virksomhed via eksport.

Kontakt Danish Food Supply allerede i dag

  • "Vi har af flere omgange brugt Danish Food Supply til opgaver på det tyske detail marked. Deres kendskab og forståelse for markedet samt ikke mindst deres store netværk resultere i at vi hurtigt kom til at sidde til bords med de rigtige beslutningstagere. Danish Food Supplys årelange erfaring var ligeledes en betydelig hjælp i forhandlingerne, hvor de agerede som Thieses Key Account Scout"

    Salgsdirektør Mogens Poulsen, Thiese Mejeri

  • "Danish Food Supply og herunder Fl.R.Voss har et meget stort personligt beslutningsdygtigt kontaktnet på meget højt beslutningsdygtigt indkøbsplan på såvel kædeniveau (konventionel såvel som discount) som i foodservice/catering. Det betyder, at man hurtigt og effektivt kan få afklaret salgsmuligheder." "Det sparer tid og penge."

    Exportafdelingen, Amanda Seafood

  • "Die Gemüsemeister har gennem det seneste år arbejdet på penetration af det Tyske marked. Danish Food Supply har i dette arbejde ydet en kæmpe indsat i forhold til gennemførelsen af dette. Det er meget tydeligt at Danish Food Supply har en meget stor erfaring med sådanne projekter, samt at hans netværk i fødevarebranchen er stort og velfungerende. De har endvidere en vigtig viden omkring det tyske marked, og formår på en god måde at danne bro mellem den danske og tyske handelskultur. Jeg har igennem mit samarbejde med dem lært meget omkring den tyske handelsmentalitet, og om hvorledes man med succes navigerer på det tyske marked som skandinavisk virksomhed"

    Direktør, Lasse Sindal, Grøntsagsmestrene